2010-08-08 @ 23:13:02

kortis!

Har varit världens sämsta bloggare, mycket pga dålig internetuppkoppling och väldigt lite tid över.

Har haft en underbar vecka på österlen hos mamma, önskar att tiden inte gått så fort bara. Vi har hunnit med massor men hade gärna stannat mycket längre.

Tyvärr har Embla börjat få kolik så vi jobbar för fullt här nu och kvällarna är inte lätta. Vi försöker hitta orsaker till skrikandet och min diet är världens tråkigaste. Fick henne att ta napp ungefär när det började, men nu prövar vi utan, jag vill helst inte att hon ska ha napp alls, så försöker stå ut med onda bröst och söndersugna fingrar. Hon är väldigt duktig på att stoppa sina egna händer i munnen också.

Hon är såååå otroligt fin nu, följer allt runt omkring sig och är med hela tiden. Sover inte så mycket längre och är vaken 4-5 timmar i sträck.

Ronja har haft en kanonvecka och lekt för fullt med Lukas, och Vovven. Hon är inne i en gnällperiod så vi försöker jobba emot den också. Det tär väldigt och hon trotsar så fort hon får en chans.
När hon är glad, finns det inte en härligare unge på denna jord, hon är världens finaste och jag kunde inte varit lyckligare.

Imorgon åker vi vidare mot lund där vi spenderar veckan. På fredag kommer vi tillbaka till vejby och är här sen i 10 dagar innan karlstad och verkligheten kallar.

Kommer lägga upp en del bilder i veckan, eftersom vi har bättre internetuppkoppling i lund.

Nu väntar sängen och förhoppningsvis  några timmars sömn.

Ska bättra mig på bloggen!
bloglovin

Kommentarer
2010-08-19 @ 12:49:41
Inte alltid så roligt att vara småbarnsförälder kanske, men de låter som att man fort glömmer dom jobbiga stunderna då fördelarna ger så mycket mer :)
2010-08-20 @ 16:49:56
Läste din tråd på familjeliv och jag håller tummarna att allt löser sig till det bästa för er.2010-08-20 @ 16:58:43
jobbigt när internet ej funkar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0