2010-02-15 @ 09:31:29

mysig helg!

Blev aldrig något återkommande inlägg i torsdags. Tiden gick så snabbt och helt plötsligt var helgen slut.
Maten blev iaf jättegod, lät grytan stå och puttra i 3 timmar så den verkligen gosade ihop sig! Ronja hävde i sig med väldigt god aptit.I helgen har vi haft Serina här, otroligt mysigt! Vi var på stan en massa i lördags och gick runt i solen. Sen har vi ätit god mat och bara njutit.
Ronja blev tyvärr jätteförkyld i fredags och det har varit mycket knövel med hennes nattsömn så varken Rickard eller jag har sovit spec mycket under helgen.


Igår var vi inne och tittade på nya lägenheten, vi ville mäta lite och se så vi får plats med allt vi tänkt oss. Vilket vi nog får. Lägenheten kändes mycket större än vi kom ihåg och vi blev glatt överraskade!
Har en del saker som ska säljas från vår nuvarande lägenhet. Hoppas att det går snabbt och att vi får in de pengar som vi tänkt. Det som ska säljas är bl.a vår stora mysinge hörnsoffa från Ikea. Köpte den hösten 07 och har haft mycket nytta och glädje av den! Sen är det en bäddsoffa som står i Ronjas rum, som är i bra skick. Även vår sängstomme, en dalslev från Ikea ska säljas. Ska lägga in annons på blocket, men är det nån här som är sugen så kan ni ju höra av er.

Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på. Dimman ligger jämntät runt kronoparken och jag känner mig inte jättemanad att gå ut, även om det nog hade varit mysigt med en fika i stan. Får se om någon har tid, annars kanske vi stannar hemma och myser och hoppas på oväntat besök här!bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0