2010-03-03 @ 09:37:54

stress

Skriver ett kort inlägg i stressveckan.
Här packar vi för fullt, fixar i nya lägenheten, håller tummarna för att målarna iaf får nåt gjort (verkar inte så), längtar efter våren och förbereder för dagisinskolning.
Det är galet mycket nu med andra ord. Igår var det ikea och fick köpt en del grejor, dock lång ifrån allt vi tänkt oss, får bli några svängar till nästa vecka. Nu är det tre dagar kvar tills flyttlasset går och igår hade inte målarna gjort nåt....Hoppas att dom iaf blir klara med Ronjas rum och gärna vardagsrummet, känns liksom viktigast att det är gjort när vi kommer med alla möbler.
Den nya spisen är installerad och klar och jag är mycket nöjd!
När vi är i lägenheten, som fortfarande är tom, märks det att Ronja trivs, hon springer runt och leker och njuter av att kunna springa fritt, dessutom ekar det ju och det är jäääättekul!
På måndag börjar inskolningen, det ringde en pedagog därifrån igår, en manlig! Det gillas. Han sa att vi skulle vara där 9:00-10:30 första två dagarna så får vi se sen hur det går. Ronja är ju van vid 5-6 timmars dagar på öppna förskolan så tror inte det är nåt större problem, blir nästan jobbigare att försöka dra henne därifrån:P

Nu ska jag väcka pyret och packa ner allt vi har i köket.
Fortfarande ingen som velat köpa vårt vitrinskåp och sängstomme, hade hoppats på lite extra pengar där. Soffan gick rätt snabbt, men ja...Skulle behöva få sålt det andra också.
bloglovin

Kommentarer
2010-03-03 @ 10:08:12
oj här går det undan!! Härligt att ni ÄNTLIGEN ska till nya lägenheten! SOm du längtat! :)Kramar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0