2010-05-10 @ 06:59:14

Natt eller dag?

Efter en otroligt överskattad film, som var så amerikansk att man inte kunde tänka på annat, en sedan vaken Ronja klockan 23:30 som vill sova hos mamma och pappa, som lägger sig med fötterna inkilade i mammas vänstra revben, med en bebis i magen som har benen inkilade på samma sida och ett barn som trycker åt vart håll, en man som snarkar och sover sig igenom alla sparkar, slag, vändningar och vad man nu kan tänka sig, kan jag konstatera att man 04:20 inte har lust att gå upp med en fruktansvärt pigg Ronja.

Tyvärr lyssnar inte hon till detta utan mamma ska sitta med henne i sängen och leka och fixa och dona. Ronja vill titta på barnprogram, men inte ens barnprogrammen börjar så tidigt. Hon får vackert nöja sig med kalla fakta om kungafamiljen framåt fem snåret. Sen barnprogram vid halv sex och klockan sex ringer pappas klocka och mamma tycker att pappa ska ta över nu.

Pappa vill inte riktigt vakna utan drar sig kvar i sängen en stund. Går dock upp efter ett tag och kommer in med ett par mackor till mamma lite senare, precis som hon bett om.
Mamma hoppades att få stanna i sängen, men kommer på att dagisväska inte är packad och vagn inte fixad, så får gå upp och packa väska medan pappa lyfter fram vagn. Sen klä på barn ytterkläder och bära och hålla på gott humör medan pappa är en yr höna(tupp?) som letar efter ryggsäcken. Sen kramas det hejdå och pappa och barn går till dagis. Mamma går in i sängen, kryper ner, sätter igång morgonprogrammet, tar upp datorn, och fram med mackorna och juicen. Njuter av lugnet!
bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0