2010-10-07 @ 19:11:22

It turned out fine...

Trots starten på dagen med världens(!) trots och bråk med Ronja, blev dagen rätt fin! Lämnade på dagis och vankade sedan mot stan, med en vaken söt Embla i vagnen, för att möta upp Erica. Innan vi sågs, passade jag på att köpa present till C. Blev nymalt jättefint och gott kaffe från Kardemumma och en ask med mumsiga mörka praliner, behöver jag säga att det var uppskattat?

Hade en otroligt mysigt frukost och fikastund med Erica och vi unnade oss lite extra idag. Satt och pratade om allt egentligen. Sitter i samma sits med två små i nästan exakt samma ålder, B är född en vecka innan Ronja och K två månader efter Embla.

Jätteskönt att få spy ur sig lite av det som ofta är svårt att prata om. Med henne blir det väldigt enkelt! Gick sen en vända på stan och köpte ett par vantar till Embla på polarn o pyret. behövs då hon alltid ska ha händerna utanför vagnen. Under tiden vi hade fikat, kom solen fram och alla elaka regnmoln som legat tunga hela morgonen var borta!

Vankade långsamt bort för att hämta Ronja som dels fått en beundrare på dagis. Som hon tydligen inte alls var nöjd med (puttar bort honom när han vill pussas och klappa på henne), och dels hade hon idag blivit ett av de stora barnen då hon inte längre sover i vagnen på dagis utan med alla stora barn på madrass i ett annat rum! Stolt mamma som på måndag tar hem enkelvagnen!

Efter dagis vankade vi den korta biten till C&C för födelsedasfika och lek! Jättemysigt som alltid och mumsig tårta! Ronja är otroligt trotsig nu och man får bråka en del med henne, jättetrist och i nuläget slänger hon sig på golvet och skriker och sparkar med händer och fötter bara man säger nej!

Blev en riktig latdag med hämtmat och nu nattar Rickard Ronja medan jag bloggar och ammar.

Har lite svårt att komma på ideer angående morgondagen då jag har båda barnen, men det löser sig nog. Hoppas på fint väder bara!!

bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0