2010-10-16 @ 11:48:42

Långsam morgon...

Här har vi tagit det skönt och långsamt hela dagen.

Embla och jag tog oss upp ur sängen vid halvåtta tiden. Hittade då två mysar i soffan och då passade vi på att mysa ner oss vi också.


Såhär såg mina älsklingar ut en trött lördagmorgon!


Tittade en stund på Pippi och började sedan göra iordning för frukost. Den intogs långsamt och mysigt medan Ronja röjde runt och Embla lekte för fullt i gymmet. Galet att hon kan ligga där nu i nästan två timmar utan att behöva hjälp eller sällskap, hon vill leka och leker jättebra själv, även om jag sällan kan låta henne ligga där helt själv så länge.

Myste upp oss i soffan alla fem och tittade lite på Lotta, medan Embla åt och Rickard pillade med min dator som har varit fruktansvärt långsam sista tiden!

Ronja började bli rastlös och vi bestämde oss för en tur utomhus med stopp på lekplatsen. Insåg också att det var minusgrader, vilket här hemma betyder overall för Ronja.
Änsålänge är hennes nya lite stor, så vi tog förra årets och det funkar, iaf några veckor till.


Ronja gick själv i stort sätt hela tiden, jätteduktig är hon! Blev ett stopp på lekplatsen för gunga och tåg/busskörning


Undertiden, sov lillasyster gott i ny overall i vagnen (Tack Kalle...)

Turen gick vidare till hönorna och tuppen, Ronjas favoriter :)
Det var riktigt kallt ute idag och frös nog rätt bra allihop, så blev ingen jättelång tur inte. Fortsatte runt udden och Ronja fick springa av sig ordentligt, tog en tur på Matildas axlar och en busrunda med pappa
Bjuds på mer senare idag, nu gör Rickard sig iordning för att åka iväg resten av dagen och kvällen(läs natten). Matilda och jag myser i soffan och misstänker att en Embla snart vaknar för mat och lek. Här blir det bara mys och lek resten av dagen!

bloglovin

Kommentarer
2010-10-16 @ 11:54:14
Maggan
Tack för en massa gladbilder, värmer i kylan. Kram på er alla

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0