2010-09-01 @ 09:11:18

Check

Japp, avklarat nu är frukost själv med två barn, ett stökigare än det andra, påklädning av två barn och en mamma, amning av ett barn medan det andra tittar pippi, pippitoffsar uppsatt i håret på ena barnet (detta var mycket viktigt), tandborstning av ett barn under vilda protester, påklädning av ytterkläder av två barn, tråcklat sig ut ur porten med enorm syskonvagn utan att klämma några fingrar, avlämning av ett barn på dagis, trots massa tårar, hemkommen med ett barn som nu sitter i babysittern och gungar och tittar på sig själv i en spegel.

Konstaterar att jag är totalt död och att förkylningen inte tänker ge med sig. Hoppas Embla tycker som jag, att vi ska mysa hela dagen och inte bråka eller skrika. Nu kaffe och lite mys i soffan innan vi ska ta en nap. Fem timmar tills vi ska vara på dagis igen!

bloglovin

Kommentarer
2010-09-01 @ 10:04:21
Hoppas du får vila och kurera dig lite nu, vi var förkylda för ca 2 veckor sen, trodde aldrig det skulle gå över..men nu så;)) Hahaha..jag visade din blogg för Robert igår kväll och han visste direkt vem din sambo var!!! De är tydligen på samma jobb, Robert jobbar bla med städ/fastighetsservice där!!! De hade tydligen pratat endel där, så världen ÄR bra liten ibland!! kram
2010-09-02 @ 12:30:32
hur gamla är barnen =)?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0