2010-09-05 @ 18:04:02

långpromenad

Var ute på en härlig långpromenad i raskt tempo innan. Kom upp i drygt 10 000 steg och är rätt nöjd. Första dagen med stegräknaren på också. Nu bakas här valnötsbröd med surdeg och Ronja tittar på Pippi.

Min käre make stod för maten då jag helt tappat inspiration och lust efter att ha upptäckt att spenaten blivit dålig.

Fick en mysig fika med svärföräldrarna efter att de varit iväg med Ronja också. Tog upp kanelbullar från frysen och hade mörk mumsig lindtchoklad också.

Fick en stor påse gelehallon av svärisarna efter deras Ikeabesök, mycket uppskattat kan jag säga:)

Emblas kolik började tidigt idag och har hållt på en halvtimme redan. Redan en blöja bytt också med massa innehåll. Hoppas att hon får lite lugn ikväll och kan slappna av och få sova. Hon har varit vaken nästan hela dagen, slumrat en timme kanske sammanlagt. Förstår inte var hon får sin energi ifrån, men det bådar ju gott inför nätterna;)

Hon var vaken hela promenaden innan, låg och lekte i vagnen och tänkte INTE somna!

Nu är det bompamys innan mitt bröd ska knådas och jäsa en andra omgång.

Imorgon är det måndag och vi tar nya tag här på styrbordsgatan. Kanske blir fikadate och lunchdate, hoppas det iaf!!!
bloglovin

Kommentarer
2010-09-06 @ 11:21:48
Hej! Allt väl? Hoppas koliken lättar snart för lillan..förstår att det är jobbigt både för henne och er:/ Använder ni minifom droppar/ Sempers magdroppar?? förresten.. Är det ok om vi skjuter upp vår fikadejt? Har dop för Vera på söndag och kom för en liten stund sen på att vi inte skickat mail till prästen än..psalmer, önskemål osv.. Ute i sista stund som vanligt:/ Men vi kan väl höras av ang. ny dag och tid isf?? Stor kram!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0