2010-09-12 @ 19:37:50

Lördag med nära och kära!

Lördagen var den bästa dag vi alla haft på väldigt länge. Vi var dödströtta när vi kom hem på kvällen, men otroligt nöjda med vad dagen bjudit på.

Efter en mysig frukost tillsammans här hemma, gjorde vi oss iordning och åkte till Karlskoga för att fira Rickards födelsedag där med hans föräldrar och syskon med familj. Tyvärr fattades en syster och hennes man!

Väl där var det fullt ös medvetslös hela dagen lång. Kusinerna, som ses alldeles för sällan, lekte och stod i konstant. De hade såå kul. Alice är äldst på 5 år, sen är Ronja och Linus lika gamla, Linus är bara 10 dagar äldre än Ronja. Oh va skoj dom hade. Ingen utom Rickards föräldrar hade träffat Embla innan så det var ju en höjdpunkt också. Hon lyckades charma alla och sov bara två timmar på hela dagen. Förstår inte hur hon orkar, men hon är faktiskt vaken nästan hela dagarna varje dag.

Vi åt otroligt god mat igår, de hade beställt en "exotisk planka" från en affär och på den fanns; Rostbiff, skinka, kassler, tomater, papaya, mango, jordgubbar, kiwi, meloner av olika slag, vindruvor och lite annat. Till det fanns det potatissallad, en brieost, en cambozola och en hårdost.
Jäklar vad vi åt!

Vi bestämde oss för att natta Ronja innan vi kom hem, så vi stannade och tittade bompa och drack välling, sen fick hon somna i bilen. Allt det gick kanon och hon sov hela natten, till klockan 5 imorse, i sin egen säng. Helt otroligt och något hon inte gjort sen vi kom hem från skåne.
Även Embla sov kanon natten till idag, hon ville inte äta förrän strax efter fem. Sov alltså mellan 23:00 och 05:15. Tyvärr fick inte jag den sömnen jag hoppats på då Rickard snarkade som en gris hela natten. Men sånt får man ta!

Har inte några egna bilder från gårdagen men tänkte sno några som svärmor lagt upp bara för att visa lite hur vi hade det.






bloglovin

Kommentarer
2010-09-12 @ 21:50:20
Sverker
En sån härlig dag!! För att inte tala om natten, osis bara att du inte fick sova ändå..Hjälpte inte ens öronproppar? Eller byte av rum?

Typiskt när ungarna sov för en gångs skull :-( Men det är ju skönt att veta att dom faktiskt kan det, och att det kommer att bli så så småningom :-)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0