2010-05-11 @ 17:36:51

Världens roligaste unge!

Ja, nog har hon humor allt. Först och främst älskar hon när hon tror att nån skrattar åt henne, då börjar hon med världens låtsasskratt som mynnar ut i ett äkta jättehärligt flabb.
När  vi satt och åt nu, upptäckte hon plötsligt och  med ett "AHA" att hon har näsborrar. Genast skulle ett finger in i varje hål och så skulle hon blåsa ut samtidigt, shit vilken syn. Och mycket nöjd med sig själv smaskar hon vidare på broccolin. Lite senare frågar jag henne var Ronja är, då pekar hon på mig och storler, när jag fortsätter och frågar var mamma är, pekar hon på sig själv, ännu mer nöjd. Visar tydligt att hon skojar med oss och njuter av att vi kiknar av skratt.

Hon är inne i perioden, som alla ungar kommer in i, där allt är mamma. Tvn är mamma, stolen är mamma, pappa är mamma, Ronja är tydligen mamma och framförallt är ju mamma viktigast, mamma ska vara med överallt hela tiden och se allt som händer. Det är jättemysigt, men lite tråkigt att man inte kan ge henne all uppmärksamhet som hon vill ha.

En till upptäckt hon gjorde idag, som hon prövat ett tag, men inte lyckats med, är att klättra upp i sin stol själv. Hon har en Tripp trapp stol, och fotplankan sitter långt ner så hon inte ska ställa sig upp i stolen. Vi trodde det var bra, men nu har hon lärt sig att ställa sig på den, och sen häva upp ena benet och sen det andra, till sittplankan och därefter klättra i. Hon har kommit upp på översta innan men inte klarat av att komma ner i stolen, förrän idag...
Så nu blir det ännu vildare här hemma.

Just nu badar hon bubbelbad med pappa och äter bubblorna. Mums och namnam säger hon, och sen ett uj uj oj då!

Vi pratade lite idag, angående hösten. Har en ny förhoppning som vi får se ifall vi kan  uppfylla, förhoppningsvis till en viss del iaf. Det är att Rickard, är hemma en dag i veckan större delen av hösten. Dels för att ge Ronja mer uppmärksamhet, och dels så vi ska komma in i livet som tvåbarnsföräldrar. Ronja kommer vara på dagis tre dagar i veckan 5 timmar åt gången, och kommer vara hemma tisdag och torsdag som det ser ut nu. Då kommer det bli öppna förskolan för hela slanten, och det vore ju kalas om vi var två vuxna en av de dagarna.
Inget är klart, men vi hoppas på det iaf!!!

bloglovin

Kommentarer
2010-05-11 @ 18:47:36
sv: Att köra bara strösocker rakt igenom funkar det med:)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0