2010-10-18 @ 20:18:46

kvällsmyset hos oss

Efter middagen blev här megamys med hela familjen. Det är så kul att se ungarna interagera nu, Embla är så intresserad av vad Ronja gör och vill alltid vara där hon är. Ronja börjar tycka att Embla ska ha en del i hennes lekar och låter henne vara närmare. Hon tycker fortfarande att det är lite obehagligt ibland när Embla petar på henne eller tar tag i henne eller sådär, försöker förklara att hon inte kan kontrollera sig själv riktigt.

Vi fick iaf riktigt mys med två ungar som båda verkar lite småhängiga. Ronja var dödstrött efter dagis och föll ner i soffan som en sten. Låg där sen den resterande delen av dagen, med avbrott för mat, tandborstning och potträning.

Rickard går just nu med en övertrött Embla som bara skriker, hon somnade tryggt för en timme sen men vaknade och var då klarvaken så nu är hon megatrött igen. Allt är röjt för kvällen, dvs, tvätten upphängd, diskmaskinen tömd och påfylld, middagen undanstoppad, rester lagda i matlådor och spisen avtorkad.
Nu blir det kvällsmys med cashewnötter och choklad! Tror jag ska koka en stor kopp te också. Hoppas bara att Embla somnar tryggt och får en lugn natt!

bloglovin

Kommentarer
2010-10-19 @ 01:45:36
Louise
åh! man blir helt kär i vad du skriver gumman. Vill ju så gärna komma till karlstad när man ser alla mysiga bilder!!! Superfin blogg också! Puss soldier!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0