2010-10-08 @ 07:04:36

Blä och inget annat

Riktigt jobbig morgon idag. Embla vaknade tolv inatt och var hungrig, sen somnade hon om strax innan ett, bara för att vakna typ en timme senare och gallskrika. Var alldeles för trött vid den tiden så la henne vid bröstet, vilket funkade. Där låg hon sen till klockan fyra, bara med ett par korta avbrott. Sov sen till fem utan bröst men klockan fem ville hon ha det igen så la henne på andra sidan och gav henne igen. Sämsta möjliga tröst i nuläget. Men jag orkar inte med mer skrik, är så trött i huvudet och öronen så vill hon snutta, fine!

Med andra ord är jag lite trött idag. Fortfarande snorig och med en gnutta ont i halsen. Ronja har under natten blivit rätt snorig också, så blir väl en sån helg.

Veckorna går snabbt nu, Idag är Embla 14 veckor, helt galet. Det är bara några få veckor kvar till vintertid och 11 veckor till julafton. Så var det året slut liksom.

Ronja har varit i nappskålen och tycker absolut inte det räcker med en napp åt gången, just nu sitter hon med fyra stycken och när en blir för blöt och kladdig, tar hon en ny. I nuläget använder hon napparna att bita på också, pga jobbiga hörntänder. Byter såklart ut napparna när det behövs men tycker det är bättre att hon biter på dem än på inredningen och böcker som hon gör annars. Att ge henne bitleksaker funkar inte, hon gillar inte dom.

Hoppas på att få hem Rickard riktigt fredagstidigt också, så vi kan starta fredagsmyset direkt!
bloglovin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0