2010-10-09 @ 20:31:52

Otroligt dåligt

av mig att inte skriva på en hel lång dag. Men här har varit fullt upp sen vi vaknade imorse.

Båda ungarna är snoriga men har ändå varit på okej humör, från och till iaf. Ronja var hela morgonen på sitt sämsta humör, med massa trots och gnäll. Vi kände väl att det inte var nån jättebra idé att ha med henne i kyrkan på dopet, så lämnade henne hos farmor, dit vi ändå skulle efteråt.

Dopet gick snabbt, som det nästan alltid gör och det var fint och mysigt. Tycker det kan bli lite jobbigt med alla böner och sådär när man själv inte är ett dugg troende. Men fin sång och härlig stämning iaf.

Sen bar det av till farmor och P-e för lek med kusin Linus som var där. Linus är bara 10 dagar äldre än Ronja så de leker ju så det står härliga till. Han är otroligt mysig och charmig, en riktig höjdarekille!!!
Lekte en massa hela eftermiddagen.

Embla har haft en jäättejobbig eftermiddag och har en jobbig kväll. Förkylningen har satt sig massa i magen och gör koliken värre så hon har skrikit till och från sen klockan 3. Jättejobbigt och vi förbereder oss här på en tuff natt.

Vi körde hem från Karlskoga i samband med att Ronja skulle sova, och hon tvärdäckade efter 5 minuter i bilen, tur det! Embla sov hela vägen hem, men vaknade i garaget och ligger nu i pappas famn, sovandes, men otroligt orolig.

Här ska jag titta på P.S I love you. En film jag länge tänkt se, men aldrig fått tummen ur, nu går den på tv ikväll. Får väl se om jag orkar hela, blir ju massa reklampauser hela tiden.

Lägger upp en härlig film på Linus, Ronja och Farmor/Maggan!
bloglovin

Kommentarer
2010-10-09 @ 21:51:17
Erica
Det är verkligen en supersöt film. Äkta kärlek!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0