2010-10-05 @ 07:21:48

Vacker morgon

Det är väldigt fint ute idag, molnen har en rosa underton som också speglas på träden, träden som för övrigt är alldeles röda, gula och orangea av höst. Nu måste man väl ändå säga att hösten är här på riktigt?
Vet inte vad jag tycker om det riktigt. En del av mig vill fortsätta sommarens äventyr, men en annan del vill gärna gå vidare och utvecklas och se barnen växa.

Det går snabbt med dom nu. Kan inte riktigt fatta att det går så snabbt som det gör. Ronja pratar om allt nu, har ett ord på allt och är det något hon inte har koll på säger man bara vad ordet är och så härmar hon. Hon har börjat rimma en del av orden. Jättecharmigt. Hon sjunger en massa. Lille katt, Pippisången, lilla snigel, små grodorna, ja allt ni kan tänka dig. Det häftiga är, att hon faktiskt prickar tonerna!

Nu sitter en trött mamma med en trött Ronja i knät. Förmiddagen spenderas nog hemma trots allt, obegränsat med bompa/pippi och bara massa mys. Rickard kommer vid 11 och ska byta om lite och äta, sen beger vi oss tillsammans till stan.

Har tagit ett par jättefina bilder på Ronja här i soffan men funkar inte att lägga in på datorn, bjuder på en härlig bild på Embla från igår istället
bloglovin

Kommentarer
2010-10-05 @ 07:48:40
Pappa
Vad härligt det låter med en sprudlande Ronja. Kom bara ihåg att filma en massa, det är så roligt att ha. Egentligen händer det ju så mycket hela tiden, men just när hon testar o prövar språk o ord och dessutom sången är ju jättespännande. (=JAG vill se!!!)

Kram, ha en fin dag. Krama Rickard också, jag tänker mycket på er idag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0